HERFSTPROMOTIE KERMI BLACK & WHITE
Beste ,

Kermi pakt vanaf 1 september uit met een promotionele actie waarbij een aantal reeksen en uitvoeringen aan een voordeeltarief in de elegante kleuren soft zwart en soft wit kunnen verkregen worden.

Gekleurde highlights geven elke kamer een individuele uitstraling. In de badkamer zijn de kleuren "zwart" en “wit” momenteel erg trendy en staan voor tijdloze elegantie. Bij de Kermi douchewanden verlenen zwarte en witte soft accenten op de profielen tegelijkertijd een stijlvolle en extravagante uitstraling.

Profieloppervlakken in zwart of wit soft gelakt, vormen een mooi contrast met grepen of scharnieren die uitgevoerd zijn in chroom. Dit contrast is bijzonder nobel en benadrukt ook de atmosfeer in de badkamer.

Hieronder alvast een aantal inspirerende voorbeelden... Details over de actie kan je terugvinden in de flyer, die u onderaan deze mail kan downloaden.

Het "E"-team

Een schot in de roos!. De Kermi douchewand RAYA met zwart soft profielen is een stijlvolle blikvanger in de badkamer en past zich perfect aan het kleurschema van de badkamer aan. Grepen en scharnieren zijn uitgevoerd in chroom en bieden een mooi contrast met de zwarte profielen.
Voelt u zich het best in een optiek van puur glas, die door heldere sobere profielen en beslag een gepaste omkadering krijgt ? Met FILIA XP vervul je deze wens. Zeker ook in de soft wit uitvoering, die het douchescherm helemaal uniek maakt.
Puur glas met toch een ruimtebesparend schuifdeurcomfort, zo stelt u zich uw douchedeur voor ? Dat is iets voor de reeks NICA. NICA
komt dankzij zijn sterk puristisch schuifdeurdesIgn bijna over als een geheel glazen uitvoering. Attractief door zijn uniek deurmechanisme en betrouwbare sluiting met Soft-Open en Soft-Close-comfort. Nu nog overtuigender in een smaakvolle soft zwart of soft wit uitvoering.
Bent u een fan van heldere lijnen? Ruimtelijke vrijheid gepaard met innovatief design is voor u belangrijk? Dan is de WALK-IN XB de perfect keuze voor u! Door het slanke, consequente minimale profieldesign past deze in iedere badkamer. In de soft witte uitvoering staat ze nog meer voor pure douchevrijheid.
 
Voor de volledige voorwaarden van deze promotie, geldigheidsduur en reeksen/uitvoeringen die in aanmerking komen voor de actie, download de folder via onderstaande button:
NOG VRAGEN ?

CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND OP HET NUMMER 014/22 26 08, NEEM CONTACT OP MET UW COMMERCIEEL AFGEVAARDIGDE OF STUUR ONS EEN MAILTJE DOOR TE KLIKKEN OP HET ICOONTJE HIERNAAST
EGEDA NV - TOEKOMSTLAAN 47 - 2200 HERENTALS